This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Thursday, 14 September 2017 00:16 EEST
Hi -

I'm not able to see any of the content at http://societyofcrafts.org/blog-test. It's currently set to pull from EasyBlog, but also tried pulling from Joomla Articles as well. I've set the grid on another site, and was able to do so smoothly. Can you please look into this and see what the issue may be? Any assistance would be greatly appreciated.

Thanks,
Kevin
Kevin LaManna
Thursday, 14 September 2017 00:35 EEST
Hi Kevin,

When I change the assigned template to 'Protostar' for the selected page,
the wall is working fine.

Unfortunately, there is a script (javascript) in your template that breaks the component.

The only way to fix this is to try and find which script is creating the problem, by disabling all scripts one by one and checking to see if it works.
Yannis
Support Team
Thursday, 14 September 2017 00:35 EEST
If you can't locate the problematic script, please let me know and I will refund the amount you have paid.
Yannis
Support Team
Thursday, 14 September 2017 00:40 EEST
Thanks Yannis - I appreciate the quick response, and you're correct - it does appear to be template related. While your offer to refund is generous, we use this component on another site as well, so it's not necessary to refund.

Thanks again,
Kevin
Kevin LaManna
Thursday, 14 September 2017 00:42 EEST
You're welcome.

Let me know if you need help.
Yannis
Support Team

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience. By clicking "continue" you agree to cookies being used in accordance with our Cookies Policy.

Search