This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Tuesday, 16 July 2019 21:27 EEST
 hello,
I'm testing the T4 framework on my localhost and it looks like there is an incompatibility with Minitek Wall Pro, as I get a completely blank screen when I enable the widget.
Thanks for help
regards
Christian Verwaerde
Minitek Wall Pro - Professional Subscription
Tuesday, 16 July 2019 21:39 EEST
Please enable the Error reporting in Joomla global config and let me know what error is reported.
Yannis
Support Team

  Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory

Tuesday, 16 July 2019 21:55 EEST
I don't see any error and the screen is white. The widget works fine with the protostar template but gives a white screen on a T4 template. (T4_blank)
Christian Verwaerde
Minitek Wall Pro - Professional Subscription
Tuesday, 16 July 2019 22:10 EEST
the only thing I can see is with the firefox debug and I get this: (if it can help)
Erreur lors du chargement de cet URI : Protocol error (unknownError): Could not load the source for http://localhost/index.php/podcasts#.
[Exception... "Component returned failure code: 0x80470002 (NS_BASE_STREAM_CLOSED)[nsIInputStream.available]" nsresult: "0x80470002 (NS_BASE_STREAM_CLOSED)" location: "JS frame :: resource://devtools/shared/DevToolsUtils.js :: onResponse :: line 555" data: no]
Stack: onResponse@resource://devtools/shared/DevToolsUtils.js:555:34
onStopRequest@resource://gre/modules/NetUtil.jsm:123:17
Line: 555, column: 0
Christian Verwaerde
Minitek Wall Pro - Professional Subscription
Wednesday, 17 July 2019 03:38 EEST
Unfortunately there is nothing I can do without access to the website.

The above error report is not helpful.
Yannis
Support Team

  Please post a rating at the Joomla! Extensions Directory

Search