This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Friday, 14 April 2017 11:16 EEST
 see last topic
Tom
Tuesday, 18 April 2017 15:54 EEST
Hi there,

I also need the following info:

1. Specific link where I can see the problem. The extension must be published.
2. Name and ID of the specific article.
3. Name and ID of the menu item that the article belongs to.
4. Name and ID of the Wall widget and Wall module that is published in the specific link that you will send me.
Yannis
Support Team
Wednesday, 19 April 2017 01:04 EEST
Hello Yannis

i had now activated the module on 1 menu item:
http://www.hdsports.at/games/

2)
one article with minitek wall module on the sidebar:
http://www.hdsports.at/games/pokemon-go-oster-event-offiziell-bestaetigt

3) Name and ID of Menu item
Name: Games
ID: 2519

4) ID and name of Wall module:
Module ID 1192
Module name: Games 1
Widget ID 18
Widget name: Games

on other menu items and articles there are no minitek wall modules activated. Here i dont have the SEO-Bug.
Tom
Wednesday, 19 April 2017 19:01 EEST
In this page:

http://www.hdsports.at/games/pokemon-go-oster-event-offiziell-bestaetigt

When the module is enabled, the meta description and meta keywords seem to be correct (inherited from the article, not from the menu item).

The only problem that I see is with the page title. It inherits the menu item title, instead of the article title.
Do you see any other problem except for the page title?
Yannis
Support Team
Thursday, 20 April 2017 01:46 EEST
Hello Yannis,

yes thats correct.

<meta name="keywords
<meta name="description"
is actually correct

But <title> is false

It uses the title of the menu item and not of the title of the article.

When i disable the module, than the title is correct.

This bug comes with the newest update from Minitek wall
Tom
Thursday, 20 April 2017 16:52 EEST
Hi Tom,

This is now fixed in version 3.7.2.
Yannis
Support Team
Saturday, 22 April 2017 19:32 EEST
hello Yannis,

i have updated Minitek Wall, cleared the Cache but it solved not the bug.

i see again the false <title>
Tom
Sunday, 23 April 2017 16:29 EEST
Yes, you are right. I had forgotten some cases. Please try v.3.7.3, everything should be ok now.
Yannis
Support Team
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience. By clicking "continue" you agree to cookies being used in accordance with our Cookies Policy.

Search