Help Center

Powered by Minitek FAQ Book
Loading...

Error "Image not found: http://..."

M
m.aust@bluewin.chPosted 3 months ago
Joomla! Extensions - Professional Subscription

Hello, an article has been saved with an intro image, but the image no longer exists. an error message appears. The module are not displayed.
How can I avoid this?

PS: Article Grid: Simply doesn't display the image!

Loading...
0
#4133

9 answers

M
MinitekPosted 3 months agoModerator

Hi there,

I will fix this in the next update.

M
m.aust@bluewin.chPosted 2 months ago

Hi,

Can you send me a correction file in advance? So that we can avoid the error
Thank you

M
MinitekPosted 2 months agoModerator

Can you please send me a screenshot of the error?

M
m.aust@bluewin.chPosted 2 months ago

see appendix

M
MinitekPosted 2 months agoModerator

I see, please update the articles so that they don't request the missing images, and I'll fix this in the next update.

M
m.aust@bluewin.chPosted 2 weeks ago

Hello, we still have the problem.
User customers can delete an image in their customer account. On our site the are articles.intro-image are linked to the image. "Minitek Wall" produces the error:
"Image not found https://...."
PS: There are no problems with the “Responsive Grid for Articles” module.

Can you send us a bugfix?
Thanks in advance 

M
m.aust@bluewin.chPosted 2 weeks ago

It would be perfect, if we could define a default image! Thanks!

M
m.aust@bluewin.chPosted 1 week ago

It's really important for us. I would also pay for the info: about an adjustment to a fixed it with default image file. Thanks for your help

M
MinitekPosted 5 days agoModerator

Hello,

This will be fixed in next version. I can't give a time estimation though for the release yet.